Lease de GLEAM Cargo eBike nu vanaf €9,50 per dag!

De leasevorm die bij jouw onderneming past

Wij bieden alle mogelijke leasevormen aan, om zo de best passende financiering voor jou te realiseren. Wil je service en verbruik opnemen in de overeenkomst? Dit is mogelijk bij sQoot & Bike. Persoonlijke beoordeling en kennis van zaken garanderen maatwerk en flexibiliteit die passen bij jouw onderneming. Dit maakt ons tot de ideale leasepartner voor de Cargo eBike.

Slagvaardig ondernemen met sQoot & Bike Tweewielerlease

De kracht van sQoot & Bike tweewielerlease is dat wij onze klanten kennen en daarom de beste oplossingen kunnen bieden om slagvaardig te ondernemen. Onze insteek is altijd om een financiering wél rond te krijgen en jou verder te helpen. Een goede leasepartner vaart niet blind op de cijfers, maar komt liever bij je langs om een uitdaging aan te gaan. Met die persoonlijke benadering onderscheiden wij ons nadrukkelijk van andere partijen.

Investeringsruimte creëren

De meeste bezorgbedrijven waar wij mee werken willen via leasing de liquiditeit op peil houden, zodat er investeringsruimte beschikbaar blijft. Afgaande op de leaseaanvragen, zien wij ook een tendens van bedrijven die in lease een totaaloplossing zien. Indien gewenst nemen wij bijvoorbeeld ook service en onderhoud mee (operational lease). Dit maakt zowel de kosten als opbrengsten van een investering voor jou als ondernemer heel inzichtelijk.

Financial lease

Direct eigenaar worden

Bij Financial lease  betaal je de aanschafprijs eventueel inclusief een verkering terug over de afgesproken termijn. De gebruikelijke periodes hiervoor zijn 36, 48 of 60 maanden.

Meer over Financial lease

Full Operational Lease

Alleen betalen voor gebruik

Bij Full Operational Lease  betaal je een vooraf vastgesteld maandtarief en heb je geen onverwachte kosten. Verzekering, service en pechhulp zit bij de prijs inbegrepen.

Meer over full operational lease